محیط کشت تریپل شوگر آیرون

در مورد محیط کشت تریپل شوگر آیرون (TSI) و کاربردهای آن چه می دانید؟

  • در مورد محیط کشت تریپل شوگر آیرون (TSI) و کاربردهای آن چه می دانید؟

    این محیط کشت (TSI) یک محیط کشت متشکل از سه نوع قند گلوکز، سوکروز و لاکتوز است که درصد حضور هر یک از قندهای سوکروز و لاکتوز در فرمولاسیون این نوع محیط کشت یک درصد و درصد حضور قند گلوکز کمتر از این دو نوع قند و برابر حدود 0.1 درصد است؛ علت کم بودن درصد میزان قند گلوکز در ترکیب این محیط کشت این است که این محیط قادر به تمییز انواع باکتری عامل تخمیر قندهای مختلف باشد. مابقی ترکیب این نوع محیط کشت را تیوسولفات سدیم، سولفات آهن (II)، بافر، شناساگر متیل رد و پپتین تشکیل می دهند. رنج تغییرات PH این محیط کشت 4.8 تا 8.4 است. مشخصه دیگر این نوع محیط کشت، رنگ قرمز آن است که به دلیل دارا بودن شناساگر متیل رد می باشد.

    نحوه کشت در محیط تریپل شوگر آیرون

    نحوه کشت در محیط تریپل شوگر آیرون به صورت عمقی و سطحی زیگزاگ بوده و اغلب از لوله و به صورت شیبدار برای این منظور استفاده می کنند. پس از انجام کشت، در دمای 35 درجه سانتی گراد به مدت 18 الی 24 ساعت برای مشاهده نتیجه منتظر و سپس با مشاهده نتایج حاصله در مورد خواص نمونه تصمیم گیری می کنند.

    موارد کاربرد محیط کشت تریپل شوگر آیرون

    محیط کشت تریپل شوگر آیرون

    محیط کشت تریپل شوگر آیرون

    با استفاده از این محیط کشت می توان به بررسی سه مورد مهم به شرح زیر در یک نمونه پرداخت:

    • توانایی نمونه در تولید گازهای H2 و CO2

    در صورتی که نمونه در این محیط کشت، گازهای هیدروژن و دی اکسید کربن را تولید کند محیط کشت دچار ترک خوردگی و جا به جایی خواهد شد. با مشاهده این نشانه ها پژوهشگر به راحتی به تولید این گازها از طریق نمونه پی می برد.

    • توانایی نمونه در تولید گاز هیدروژن سولفید (H2S)

    در محیط کشت تریپل شوگر آیرون توانایی نمونه در تولید گاز H2S با سیاه شدن رنگ محیط تایید می شود اما علت این موضوع چیست؟ همانطور که در بالا گفتیم این محیط کشت دارای تیوسولفات سدیم و همچنین سولفات آهن (II) است، هنگامی که نمونه در این محیط گاز هیدروژن سولفید تولید می کند تیوسولفات سدیم به عنوان یک سوبسترای مناسب برای تولید این گاز و سولفات آهن (II) موجود در این محیط به عنوان شناساگر رنگی تولید گاز هیدروژن سولفید عمل می کند؛ به این صورت که پس از تشکیل گاز H2S بر روی سوبسترای محیط، سولفات آهن (II) از خروج این گاز ممانعت به عمل آورده و باعث سیاه شدن رنگ این محیط کشت می شود (به بیان صحیح تر در این حالت رسوب رنگی به رنگ سیاه در محیط کشت مذکور ایجاد و تولید گاز هیدروژن سولفید را تایید می کند).

    • توانایی نمونه در تخمیر قندهای گلوکز، سوکروز و لاکتوز

    اگر نمونه قادر به تخمیر این قندها باشد پی اچ این محیط کشت پایین آمده و محیط اسیدی می شود. از آنجایی که این محیط دارای شناساگر متیل رد است با اسیدی شدن محیط رنگ آن از قرمز به زرد تغییر و انجام تخمیر موردنظر پژوهش را تایید می کند.

    خرید محیط کشت تریپل شوگر آیرون (TSI)

    محیط کشت تریپل شوگر آیرون

    محیط کشت تریپل شوگر آیرون

    جهت خرید این محیط کشت می توانید از خدمات شرکت های معتبر عرضه کننده مواد شیمیایی و محیط کشت های آزمایشگاهی استفاده کنید. ما در مجموعه شیمی بان آوش به عنوان یکی از معتبرترین مراکز عرضه کننده مواد شیمیایی، لوازم مصرفی آزمایشگاهی و انواع محیط کشت ها محصولاتی کاملا اورجینال و از بهترین برندهای جهانی به مشتریان خود ارائه می دهیم. در کنار توجه به کیفیت محصولات ارائه شده، ما با مدنظر قرار دادن مسائلی چون ارائه گارانتی و مهلت تست محصول، تحویل محصولات پستی در سریع ترین زمان ممکن و ارائه مقادیر مواد شیمیایی مطابق با دلخواه مشتری و قیمت مناسب سعی در جلب رضایت صد درصدی مشتریان خود داریم و به حمدالله تا به اینجا در این زمینه موفق بوده ایم.

    جهت تهیه و ثبت سفارش خرید انواع محیط کشت ها از جمله این محیط کشت (TSI) و همچنین انواع مواد شیمیایی و لوازم مصرفی آزمایشگاهی می توانید با کارشناسان ما در مجموعه شیمی بان آوش تماس حاصل نموده و یا به صورت اینترنتی اقدام به ثبت سفارش نمایید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    سالیسیلیک اسید چیست و چه کاربردهایی دارد؟
    اسید آسکوربیک و کاربردهای آن در پزشکی و صنایع غذایی

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    منو
    بستن

    سبد خرید

    اخیرا مشاهده شده

    بستن

    بستن

    دسته بندی ها

    ×
    خانم پورحاجی (09927194618) Whatsapp chat
    3 +
    Call Now Button