بایگانی‌های اکسید روی - شیمی بان

  • مشاهده
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • لیست
  • فیلترها
  • مرتب شده توسط:
  • فروش مرک (merck)اکسید روی

    خصوصیات اکسید روی

    • اکسید روی نامحلول در آب است.
    • این ماده دارای قدرت پوشش دهی و چسبندگی بالایی می باشد.
    • اکسید روی عایق حرارتی و الکتریکی است و در برابر اشعه مقاوم است.
    • زینک اکسید دارای خاصیت فعال کنندگی آنزیم های حیوانی و انسانی است.

    موارد مصرف اکسید روی

    • اکسید روی در ساخت مواد فراوانی در صنعت مانند پلاستیک، سرامیک، شیشه، سیمان، لاستیک (تایر اتومبیل)، نرم‌کننده، رنگها، مومها، چسب، غذاها، باتری و… استفاده می‌شود.
    • در پزشکی و بهداشت این ترکیب با نام زینک اکساید در پودر بچه، پمادهای پوستی، کرم ضد آفتاب، شامپو ضدشوره و… استفاده می‌شود. پماد زینک اکساید در درمان ضایعات پوستی مستعد عفونت مانند سوختگی، اگزما، سوختگی پای نوزادان، خراشیدگی و گزش حشرات. ضد التهاب خفیف پوستی و همچنین در ترکیب کالامین به عنوان ضد خارش کاربرد دارد.
    • اکسید روی یکی از مهمترین ترکیبات مواد آرایشی معدنی است. از آنجا اکسید روی توسط پوست قابل جذب نیست بنابراین باعث هیچ گونه حساسیت پوستی نمی شود و غیر حساسیت زا و غیر جوش زا می‌باشد.
    • همچنین در تولید دئودورانت‌ها و صابون‌ها کاربرد دارد. این ترکیب در حذف بوی بد بدن و جلوگیری از رویش باکتری‌ها کمک می‌کند و به خوبی موجب تسکین هر گونه حساسیت پوستی می‌شود.

    موجود

  • فروش مرک (merck)اکسید روی

    خصوصیات اکسید روی

    • اکسید روی نامحلول در آب است.
    • این ماده دارای قدرت پوشش دهی و چسبندگی بالایی می باشد.
    • اکسید روی عایق حرارتی و الکتریکی است و در برابر اشعه مقاوم است.
    • زینک اکسید دارای خاصیت فعال کنندگی آنزیم های حیوانی و انسانی است.

    موارد مصرف اکسید روی

    • اکسید روی در ساخت مواد فراوانی در صنعت مانند پلاستیک، سرامیک، شیشه، سیمان، لاستیک (تایر اتومبیل)، نرم‌کننده، رنگها، مومها، چسب، غذاها، باتری و… استفاده می‌شود.
    • در پزشکی و بهداشت این ترکیب با نام زینک اکساید در پودر بچه، پمادهای پوستی، کرم ضد آفتاب، شامپو ضدشوره و… استفاده می‌شود. پماد زینک اکساید در درمان ضایعات پوستی مستعد عفونت مانند سوختگی، اگزما، سوختگی پای نوزادان، خراشیدگی و گزش حشرات. ضد التهاب خفیف پوستی و همچنین در ترکیب کالامین به عنوان ضد خارش کاربرد دارد.
    • اکسید روی یکی از مهمترین ترکیبات مواد آرایشی معدنی است. از آنجا اکسید روی توسط پوست قابل جذب نیست بنابراین باعث هیچ گونه حساسیت پوستی نمی شود و غیر حساسیت زا و غیر جوش زا می‌باشد.
    • همچنین در تولید دئودورانت‌ها و صابون‌ها کاربرد دارد. این ترکیب در حذف بوی بد بدن و جلوگیری از رویش باکتری‌ها کمک می‌کند و به خوبی موجب تسکین هر گونه حساسیت پوستی می‌شود.

    موجود

بستن
دسته بندی ها
منو
بستن

سبد خرید

اخیرا مشاهده شده

بستن

بستن

دسته بندی ها

استعلام قیمت
×
خانم محمودی (09196425117) Whatsapp chat
خانم ابراهیمی (09332693843) Whatsapp chat
2 +
FAQ
Call Now Button